03 December 2008

Metalist - Olympiakos (Match Preview)

Η Metalist Kharkiv FC αντιμετωπίζει τον Olympiakos για τον δεύτερο όμιλο του UEFA Cup. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από μεγάλες νίκες, η μεν Metalist απέναντι στην Galatasaray (0-1) στην Κωνσταντινούπολη, ο δε Olympiakos συνέτριψε την Benfica με 5-1 στον Πειραιά.

Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για τους δύο, καθώς εάν υπάρξει νικητής αυτός θα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση του στον γύρο των 32. Στην ιστορία του θεσμού μόνο η Glasgow Rangers απέτυχε να προκριθεί έχοντας μαζέψει έξι βαθμούς, στη φάση των γκρουπ.

Η Metalist πρώτη φορά αντιμετωπίζει ελληνική ομάδα, ενώ ο Olympiakos εκτός έδρας με Ουκρανικές ομάδες έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και μια ήττα.

Από τους Ουκρανούς θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας οι Gancarczyk και Marko Devic, ενώ από την ομάδα του Πειραιά θα απουσιάσουν οι Darko Kovacevic, Leonardo και Ieroklis Stoltidis λόγω τραυματισμού και ο Paraskeyas Antzas λόγω καρτών.

O Olympiakos έφτασε στην Ουκρανία μετά από πολύωρη ταλαιπωρία λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών. Πιστεύω ότι οι καιρικές συνθήκες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και θα έχουμε ένα παιχνίδι τακτικής και από τις δυο ομάδες με αργό ρυθμό και λίγα γκόλ.
Good Luck!!!

Pick: Under 2.5 goal*
Odds: 1.75
Stake: 7/10
Bookmaker: GlobetSport
Match Result: 1-0 Win +5.25

No comments: